2017 Komiser Yardımcılığı Sınavı 1 (Karma Test ve Örnek Deneme Sınavı) kitabını indir

2017 Komiser Yardımcılığı Sınavı 1 (Karma Test ve Örnek Deneme Sınavı)
Saygıdeğer emniyet mensupları öncelikle özel soru ve özel konu anlatımlarımız gelecektir. İş ortamında çalışmanın zor olduğunu ve de işin yoğunluğunun çok olduğunun farkındayız bu nedenle Facebook ve Youtube online medyalarımızdan size elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ve kitap eleştirilerinizi eksik ya da hatalı sorularımızı ya da sonradan değişen mevzuat konularında kendi eserimiz ya da başka bir durumda yine yanınızda oluyoruz. Bu nedenle bizi takip etmekten asla vazgeçmeyin.
               
Sorularımız sadece soru olsun diye hazırlanmamıştır. Her mevzuatta ya da konu da acaba acaba acaba hangi soru sorulabilir ne kadar bilgiyi güzelce soruya indirebiliriz diye düşünüp araştırılıp hazırlanmış sorulardır. Bir soru bir dakika da hazırlanabilirken çoğu sorumuz onlarca dakika sürmektedir. Geçmiş sınavlar güncel konuşulan olaylar ve bunun mevzuatımıza yansıyan yanları da ayrı düşünülmüştür.
               
682 sayılı KHK özellikle vurgulanmış ki aynı zamanda youtube kanalımızda bu KHK üzerinde özellikle durduk. Sosyal medya hesaplarımızı takip etmeyi ihmal etmeyin bu yarıştan hangi şartta olursa olsun vazgeçmeyin. Facebook hesabımız: komiser yrd. – rütbe yükselme ve misyon sınavları dershanesi ve de eğitim tv ismi ile youtube kanalımızı arattığınızda sizlerle birlikte olabileceğiz.
               

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir