2017 Komiser Yardımcılığı Sınavlarına Hazırlık Tek Kitap kitabını indir

2017 Komiser Yardımcılığı Sınavlarına Hazırlık Tek Kitap
KAYNAĞIN BAŞINDA…
Geleceğin Değerli Komiser Yardımcılarına, Özverili bir çalışmanın ürünü olan ve sadece yoğunlaştırılmış bilgilerden oluşan elinizdeki çalışmamızla bu sefer siz değerli komiser yardımcısı aday adaylarının yanındayız.
Değerli adaylar,
Komiser yardımcılığı sınav konuları fazla olmakla birlikte hazırlanmak için gereken zaman ise oldukça azdır. Yapılan son sınavlara dikkat edildiğinde sınavın açıklandığı tarih ile sınavın yapıldığı tarih arasındaki zaman süreci kamudaki diğer sınavlara göre daha kısadır. Hâl böyle olunca da eğer önceden planlı bir çalışma takviminiz olmadıysa sınava yeterince hazırlanma konusunda sıkıntı çekmeniz muhtemeldir. İşte bu kitap yoğun birimlerde ve görevlerde çalışan; zamanında çalışamamış ancak sınava da hazırlanmak isteyenlerin ihtiyacına cevap vermek amacıyla kaleme alınmış bir bilgi kaynağıdır.
23 Ocak 2017 tarihi itibariyle en güncel mevzuata göre hazırlanan kitabımız sınav konularının tamamını eksiksiz olarak içermektedir. Çalışmamızda, son yıllarda yapılan sınavlar da dikkate alınarak gereksiz detaylara, anlamsız konulara ve önemsiz ayrıntılara girilmeden konu bütünlüğü içerisinde özet bilgiler sunulmuştur. Ancak diğer konu başlıklarından farklı olarak yeni olması sebebiyle 23 Ocak 2017 tarihli Resmî Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren ve eski Disiplin Tüzüğünün yerini alan 682 sayılı Genel Kolluk Disiplin Hükümleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile ilgili bütün detaylara kitapta yer verilmiştir.
Tek yıldızı almanız temennisiyle hepinize başarılar dileriz.
Yayın komisyonu

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir