2017 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staja Giriş – Ekonomi kitabını indir

2017 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staja Giriş – Ekonomi
Staj Giriş Konu Serisinin Ekonomi kitabı, sınavda sorulan yaklaşık 6 soruyu kapsamaktadır. Normal kitap boyutunda ve Yeni Sınav Sistemine uygun olarak hazırlanan Ekonomi kitabında konular etkin bir şekilde işlenerek, konuların kavranmasının sağlanması amaçlanmıştır. Staja Giriş Sınavının en kapsamlı derslerinden biri olan ekonomi, titiz bir çalışmayla hazırlanmış ve adayların kolaylıkla anlayabileceği bir şekilde konular ele alınmıştır. 
 
Alanında ilk ve tek olan Ekonomi Kitabı ile, aşağıda yer alan konulardan çıkabilecek soruları kolaylıkla yapabileceksiniz. 
 – Kıtlık, Tercih ve Fayda  – Talep, Arz ve Piyasa Dengesi  – Talep ve Arz Esnekliği  – Arz ve Talep Uygulamaları  – Tüketici Dengesi Analizi  – Üretim ve Maliyetler  – Tam Rekabet Piyasası  – Monopol  – Monopolcü Rekabet ve Oligopol Piyasalar  – Faktör Piyasaları  – Milli Gelirle İlgili Kavramlar  – Milli Gelir Denge Düzeyi  – Para Teorisi ve Politikası  – Uluslararası Ticaret Teorisi  – Uluslararası İktisat Politikası  – Döviz Piyasası  – Ödemeler Bilançosunun Tanımı – İktisadi Kalkınma ve Büyüme 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir