2017 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staja Giriş Finansal Muhasebe kitabını indir

2017 Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Staja Giriş Finansal Muhasebe
Staj Giriş Konu Serisinin Muhasebe kitabı, sınavda sorulan yaklaşık 18 soruyu kapsamaktadır. Normal kitap boyutunda ve Yeni Sınav Sistemine uygun olarak hazırlanan Muhasebe kitabında konular etkin bir şekilde işlenerek, konuların kavranmasının sağlanması amaçlanmıştır. Staja Giriş Sınavının en önemli dersi olan muhasebe, iyi bir şekilde çalışılmalı ve konular kavranmalıdır. Bu kitapta Şirketler Muhasebesi dahil olmak üzere sınavda çıkabilecek soru tiplerinin dayanağı olan konular, akıcı ve anlaşılır bir dil ile ele alınmıştır.
Alanında ilk ve tek olan Muhasebe Kitabı ile aşağıda yer alan konulardan çıkabilecek soruları kolaylıkla yapabileceksiniz. 
– Muhasebenin Tanımı ve Fonksiyonları – Temel Kavramlar ve İlkeler  – Muhasebe Politikaları  – Mali Tablolar  – Hesaplar  – Tekdüzen Hesap Planı  – Dönen Varlıklar  – Duran Varlıklar  – Kısa Vadeli Yabancı Kaynaklar  – Uzun Vadeli Yabancı Kaynaklar  – Öz Kaynaklar  – Gelir Tablosu Hesapları  – Maliyet Hesapları  – Nazım Hesaplar  – Dönem Sonu İşlemleri  – Şirket Türleri  – Şirketlerin Kuruluşu  – Sermaye Artırımı  – Sermaye Azaltımı  – Devir  – Tasfiye  – Birleşme  – Kar Dağıtımı – Muhasebe Bilgi Sistemi – Uluslararası Muhasebe Kuruluşları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir