2020 DHBT’nin Pusulası Lisans-Önlisans Konu Anlatımlı Hazırlık Kitabı kitabını indir

2020 DHBT’nin Pusulası Lisans-Önlisans Konu Anlatımlı Hazırlık Kitabı
Değerli adaylarımız! Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi (DHBT) alanında birçok çalışma yapılmıştır. Nitekim yayınevimizin de bu alanda farklı çalışmaları bulunmaktadır. Bu eserler adaylarımız tarafından ilgi ve takdirle karşılanmış ve onların güvenlerini kazanmıştır.
 
Bu güven ve destekten hareketle, DHBT alanında imkanlarımızı zorlayarak yeni ve farklı çalışmalar çıkarmak için büyük gayretler sarfediyoruz. Konu Anlatımılı Dhbt Tafsilat kitabı, Dhbt Tafsilat Soru Bankası, Dhbt Tamamı Çözümlü Soru Bankası ve Dhbt 10 Çözümlü Deneme bu yayınlarımız arasındadır. 
 
Dhbt yayın serimizin bir diğer üyesi Dhbt’nin Pusulası setimizdir. Elinizdeki çalışma “Dhbt’nin Pusulası – Konu Anlatımlı Hazırlık Kitabı” isimli çalışmamızdır. DHBT alanında yazılmış en özgün ve en tarz çalışma olan bu eserimizde LİSANS ve ÖNLİSANS seviyesindeki DHBT adaylarının ihtiyaç duyduğu 15 PUSULA yani ana konu bulunmaktadır. Konu içerikleri, pusula tarzına uygun bir şekilde ve adayın zihninde kolaylıkla kalacak bir tarzda madde madde yazılmıştır. Her bir sayfada işlenen konularla ilgili sorulara yer verilmiştir. Bu sayede konu anlatımının pratiğe aktarılması ve adayın konuya hakim olması sağlanmıştır. Ayrıca konular işlenirken Dhbt için mutlaka bilinmesi gereken püf noktalara ve bilgi hazinesi niteliğindeki ayrıntılara dikkat çekilmiştir. 
 
Dhbt’nin Pusulası serisinin ikinci eseri “DHBT’NİN PUSULASI – TAMAMI ÇÖZÜMLÜ SORU BANKASI” isimli çalışmamızdır. Eserde Dhbt konularına ait soruların ayrıntılı çözümlemeleri yer almaktadır. Bu sayede konu anlatımıyla bilgiye ulaşan adayın farklı soru tarzları ve özgün çözümleriyle bilgiyi içselleştirmesi hedeflenmiştir.
 
Dhbt adayı kardeşlerimize tavsiyemiz Konu Anlatımını dikkatlice okumaları ve sonrasında Çözümlü Soru Bankasıyla öğrendiklerini sağlamlaştırmalarıdır. Ayrıca TAMAMI ÇÖZÜMLÜ 10’LU DENEME çalışmamızla son kez kendilerini deneme ve seviyelerini görmelerini de tavsiye ediyoruz. Bu yayınlarımıza dikkatli çalışıldığında adaylarımızın istenilen başarıyı elde edeceğini ümit ediyoruz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir