SPK Lisanslama Sınavlarına Hazırlık & Temel Düzey ve Türev Araçlar – Müşteri Temsilciliği kitabını indir

SPK Lisanslama Sınavlarına Hazırlık & Temel Düzey ve Türev Araçlar – Müşteri Temsilciliği
SPK Temel Düzey Müşteri Temsilciliği ve SPK Türev Araçlar Müşteri Temsilciliği sınavına hazırlananlar ve özellikle banka çalışanları için hazırladığımız bu kitap 2011 Ocak – Nisan dönemi itibariyle düzenlenmiştir. Aşağıdaki konuların her biri dört sınav setinden ( 25 sorudan Oluşan) oluşmaktadır. Hazırlanan soruların doğru cevapları ilgili sınavın ardından açıklamaları ile birlikte sunulmaktadır.
? SPK Temel Düzey Müsteri Temsilciliği;
? Genel Ekonomi
? Menkul Kıymetler ve Diğer Sermaye Piyasası Araçları
? İlgili Vergi Mevzuatı
? Hisse Senetleri Piyasası
? Tahvil Bono Piyasası
? Sermaye Piyasası Mevzuatı, İlgili Mevzuat ve Etik Kurallar
SPK Türev Araçlar Müşteri Temsilciliği ise;
? Türev Araçlar
? Vadeli İşlemler Piyasası
Kitabı hazırlayan eğitmenler yıllardır SPK sınavlarına hazırlık eğitimleri veren, para ve sermaye piyasası sektörü tecrübesine sahip ve SPK lisanslarına sahiptir . Bu kitabı güncellemeyi ilgili internet sitesi üzerinden takip edebileceksiniz, bu internet sitesindeki için ilk kullanıcı adınızı ve şifrenizi bu kitabın içinde bulacaksınız.

Kitabın başlıca özellikleri;
? Sınav konu dağılımına uygun olması
? Tamamen yeni ve özgün sorulardan oluşması
? 2002’den bugüne binlerce bankacı arkadaşımıza kuruma özel olarak verdiğimizSPK sınav hazırlık çalışmalarımızın tecrübesini yansıtmaktadır.
? İnternet Üzerinden güncellenecek olmasından dolayı her sınav dönemi yeni birkitap alınması ihtiyacını ortadan kaldırmaktadır.
? Kitapta yer alan soruların kaynağı, Sermaye Piyasası Kanunu, Yönetmelikleri veTebliğileri ile, IMKB, Takasbank, VOB, TCMB’nin kuruluş ve çalışma esasları dökümanları temel alınarak tamamen özgün olarak eğitmenlerimiz tarafından hazırlanmıştır.
? TSPAKB’nin (Türkiye Sermaye Piyasası Aracı Kuruluşları Birliği) internet sitesi üzerindenSunduğu ve belirli dönemlerde güncellediği lisanslama eğitim klavuzları temel kaynak alınarak hazırlanmıştır.
? Soru seti ve cevaplar konunun uzmanı ve eğitim ve sektör tecrübesi olan kişilercehazırlanmış olmasıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir