Bebekler İçin Beynin Kuralları kitabını indir

Bebekler İçin Beynin Kuralları
Bu kitap sayesinde;
Çocuklarınızı tamamen yeni bir bakış açısıyla görecek ve onları nasıl yetiştireceğinize dair yepyeni bir anlayışa sahip olacaksınız.
Hamilelik sürecinde yapabileceğiniz tek önemli şey nedir? Televizyon seyretmek bir çocuk beynini nasıl etkiler? Öfke nöbetlerinin üstesinden gelmek için en iyi yol nedir? Bunu uzmanları bilir…
Dr. John Medina, Ebeveynlikte devrim yaratmak için yazdığı Bebekler İçin Beynin Kuralları kitabında, sıfırdan beş yaşa kadar nasıl akıllı ve mutlu çocuklar yetiştirileceğine dair en son bilimin anlattıklarını bizlerle paylaşmaktadır. 
Bebekler İçin Beynin Kuralları, bilim adamlarının bildikleriyle ebeveynlerin uyguladıkları arasındaki boşlukta köprü oluşturmaktadır. Gelişimsel moleküler biyolog ve baba olan Dr. Medina, büyüleyici ve komik hikâyeler aracılığıyla bir çocuğun beyninin nasıl geliştiğini gözler önüne sermekte ve ebeveynler için pratik ipuçları sunmaktadır.
Sürprizlerden sadece bir tanesi: Çocuklarınızı kendi seçtikleri bir lise ya da üniversiteye sokmanın en iyi yolu…
Öğrenecekleriniz:
• Doğanın nerede bittiği ve beslenmenin nerede başladığını,
• Neden “zekâ geliştirici” oyuncaklar satın almanıza gerek olmadığını,
• Erkeklerin neden daha fazla günlük ev işi yapmaları gerektiğini,
• 2 yaşın altındaki çocuklarda televizyonun etkilerini,
• Bebeklerin en çok neden güven hissine ihtiyaç duyduklarını,
• Çocuğunuzun diğerleri ile iletişim kurma kabiliyetinin gelecekteki, performansını nasıl etkilediğini,
• Aklın ve mutluluğun neden ayrılamayacağını, çocuğu mutluluğu pahasına akademik başarının peşinde koşturmanın hepsini kaybetmesine nasıl sebep olduğunu,
• Çabayı övmenin, zekâyı övmekten neden daha iyi olduğunu ve akademik performansın en iyi belirleyicisinin zekâ değil, kendi kendini kontrolden geçtiğini.
 
Hamilelikten önce, hamilelik sürecinde ve beş yaşına kadar yaptığınız her şey; çocuklarınızın yaşamlarının geri kalan bölümünde onları çok etkileyecektir. Bebekler İçin Beynin Kuralları, bu süreci doğru algılama ve yönetme konusunda vazgeçilmez bir rehberdir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir