Siyaset Sosyolojisine Giriş kitabını indir

Siyaset Sosyolojisine Giriş
Şahin Aybek 1977′ de Malatya’ da doğdu. Ortaokul ve liseyi Malatya Akçadağ Öğretmen Lisesi’nde yatılı olarak okudu. İki yıl Almanya’da Goethe Enstitüsü’nde dil eğıtımı aldı. Gazi Üniversıtesı Gazi Eğitim Fakültesinde Felsefe Grubu Öğretmenliğini bitirdi. Aynı bölümde yüksek lisans yaptı.Daha sonra doktora çalışmaları başladı. Dokuz yıl özel öğretim kurumlarında eğitim yöneticiliği ve öğretmenlik yaptı.
 
Çeşitli kurumlara ve kişilere siyaset danışmanlığı yaptı. Çeşitli dergilerde yazarlık ve yayın kurulu üyeliği yaptı. Bu arada üniversitelerde görevlendirme ile dersler verdi. Siyaset Felsefesı, Siyaset Sosyolojisi Eğitim Felsefesi ve Eğitim Sosyolojısi gibi temel alanlarda araştırmalar yapıp dersler vermektedir.
 
Çeşitli Kurumlar İçin; Siyasal İletışim – örgütlenme ve Propaganda Teknikleri, Vücut dili, NLP, Retorik ve Konuşma Sanatı, Verimli ders Çalışma Yöntemleri, Anne-Baba ve Çocuk İletişimi, Stres ve Başa Çıkma Yolları, Zaman Yönetimi, Dost Kazanma ve İkna Etme Yöntemleri gibi konularda seminerler verdi.
 
Farklı Kurumlar İçin; Rönesans Felsefesıne Giriş, Spinoza ve Panteizm, Zülfü Livaneli’nin Mutluluk Romanının Gadamer’in Hermeneuitik Anlayışı açısından İncelenmesi, Heidegger’in Felsefesi Açısından Varlık Anlayışı, Nietzsche’de Nihilizm, George Lukacs’da Şeyleşme Tarih ve Sınıf Bilinci, Wittgenstein Felsefesinde Dil Oyunları, Nietzsche’de Sanat, Levinas’ta Siyaset, Ahlak Sosyolojisine Giriş, Ekonomi Sosyolojisine Giriş, Aile Sosyolojisine Giriş, Hukuk Sosyolojisine Giriş, Emile Durkheim’e Dair, Ruh Hastalıklarına Dair, Uyku ve Rüya İlişkilerine Dair, Kişiliğe Dair, İntiharlara Dair, Erik Erikson ve Kişilik, Siyasi Ekonomik – Kültürel Boyutlarıyla Küreselleşme ve Eğitim, Aleviliğe Dair, Globalizme Dair, Gençliğin Bir Alt Kültür Olarak İncelenmesine Dair, Çoğulculuk – Demokrasi ve Darbeler Üçgenine Dair, Sosyal Bağlamda Uyuşturucuya Dair, Son Dünya Savaşına Dair, Sosyal Psikolojik Bağlamda Suça Dair, Kitle iletişim Araçlarına Dair, Öğretmen Liselerinin Kökenlerine Dair, Çağdaş Parti Örgütlenmeleri ve Örgüt Yönetimleri, Partilerin Tanıtımı – Basın ve Propagandası, Kadın Örgütlenmesi ve Kadın Kolları, Gençlik Örgütlenmesi ve Gençlik Kolları, Siyasi Partilerde Halkla İlişkiler, Siyasi Partilerde Ar-ge, Parti İçi Eğitim gibi konular hakkında çeşitli araştırma raporları hazırladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir